INSTALLERA SENSORBELYSNING

Du kontrollerar antagligen en stor del av lamporna i ditt hem med hjälp av en brytare. Men fler och fler väljer sensorbelysning. Denna belysning fungerar inte längre med en strömbrytare utan tänds så fort sensorn upptäcker rörelse. Gillar du det här också? Då måste du naturligtvis först installera sensorbelysning. Men vad är alternativen för sensorbelysning idag?

Sensor för interiörbelysning

Det är möjligt att installera belysning i ditt hem som fungerar med hjälp av sensorer. Det finns dock liten chans att du kommer att placera sådan belysning i ditt vardagsrum. Varför? För det är relativt irriterande när du ligger på soffan och belysningen slocknar varje gång. Denna belysning är inte heller idealisk i ett sovrum. Så snart du vänder dig i sängen tänds lampan. Du kan dock använda sensorbelysning perfekt i ett garage. Så snart du kommer in genom garaget tänds belysningen omedelbart. Du behöver inte leta efter brytaren först.

Utomhusbelysning med sensor

Sensorbelysning har använts utomhus i många år. Detta är särskilt fallet med entrédörrar. Har du en lampa med sensor som hänger bredvid din entrédörr? Sedan tänds det när du anländer till dörren i mörkret. Detta gör att du kan se vad du gör. Dessutom hindrar sensorbelysning ofta inbrottstjuvar. För att de hatar att vara i ljuset.

Få sensorns belysning installerad av en elektriker

Vill du också placera sensorbelysning i ditt garage eller vid din ingångsdörr? Då måste detta installeras korrekt. Om installationen är felaktig tänds inte belysningen när det rör sig. Du vill uppenbarligen förhindra detta. Få därför denna belysning installerad av en elektriker i Göteborg. En sådan professionell vet bättre än någon annan hur man installerar denna belysning korrekt. På så sätt kan du vara säker på att din sensorbelysning fungerar.